Wie zijn wij

Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkte bij Beluga (**) in Maastricht, ging vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilde voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgend carrièremove: een eigen zaak.

Dat doet hij samen met zijn vriendin Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Poppe.

Aan de Zeeuwse kust, waar Nino opgroeit, ontstaat liefde voor alles dat uit zee komt. Als Nino Hendrik Kramer ontmoet, visser op de eerste duurzame Nederlandse kotter, valt alles op zijn plek. Er zijn veel plekken in Zwolle waar je fantastisch kunt eten, maar er is geen visrestaurant. En duurzame vis is slecht verkrijgbaar.

Zo ontstaan de plannen voor een uniek twee-in-een concept: Salty Seafood Bar en Shop. Salty Seafood Bar vind je op Grote Markt 3 in Zwolle. Hier ben je welkom voor heerlijke visgerechten met pure smaken, gecombineerd met een heerlijk drankje.

Salty Seafood Shop vind je op Groot Wezenland 3. Hier ben je welkom voor vis- en vegetarische gerechten (fish & chips, visburger, pasta, maaltijdsalade, borrelbox etc.) en delicatessen voor thuis. Deze haal je zelf op of laat je bezorgen.

Duurzame verse vis

Onze duurzame verse vis krijgen we wekelijks van de kotter. Soms is dat op vrijdag, soms op zaterdag. Via onze socials lees je wanneer welke vis in de shop geleverd wordt. Wil je doordeweeks genieten van een duurzaam gevangen visje? In onze diepvries hebben we altijd wat vis op voorraad die direct na ontvangst is ingevroren.