Wie zijn wij

Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkte bij Beluga (**) in Maastricht, ging vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilde voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgende carrièremove: een eigen zaak.

Dat doet hij samen met zijn vriendin Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Restaurant Poppe.

Aan de Zeeuwse kust, waar Nino opgroeit, ontstaat liefde voor alles dat uit zee komt. Als Nino Hendrik Kramer ontmoet, visser op de eerste duurzame Nederlandse kotter, valt alles op zijn plek. Er zijn veel plekken in Zwolle waar je fantastisch kunt eten, maar er is geen visrestaurant. En duurzame vis is slecht verkrijgbaar.

Zo ontstaan de plannen voor een uniek twee-in-een concept: Salty Seafood Bar en Bistro. Salty Seafood Bar vind je op Grote Markt 3 in Zwolle. Hier ben je welkom voor een avond culinair genieten van alles wat er uit de zee komt, met een goed glas wijn erbij.

Salty Seafood Bistro vind je op Grote Markt 14. Hier ben je welkom voor vis- en vegetarische bistrogerechten. Denk aan verschillende pasta’s, fish & chips, vissoep, broodjes en nog veel meer om te ontdekken.