Salty Seafood Bar – Hét visrestaurant van Zwolle

logo-fish

Wie zijn wij?

Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkt bij Beluga (**) in Maastricht, gaat vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilt voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgend carrièremove: een eigen zaak.

Dat doet hij samen met  Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Poppe.

Aan de Zeeuwse kust, waar Nino opgroeit, ontstaat liefde voor alles dat uit zee komt. Als Nino Hendrik Kramer ontmoet, visser op de eerste duurzame Nederlandse kotter, valt alles op zijn plek. Er zijn veel plekken in Zwolle waar je fantastisch kunt eten, maar er is geen visrestaurant. En duurzame vis is slecht verkrijgbaar.

Zo ontstaan de plannen voor een uniek twee-in-een concept: Salty Seafood Bar en Shop. Salty Seafood Bar vind je op Grote Markt 3 in Zwolle. Hier ben je welkom voor een fantastische visgerechten met pure smaken, gecombineerd met een heerlijk drankje.

Salty Seafood Bar is nu geopend in hartje Zwolle, Grote Markt 3.

Salty Seafood Shop vind je op Groot Wezenland 3. Hier ben je welkom voor verse vis en visgerechten (fish & chips, visburger, borrelbox etc.) en delicatessen voor thuis. Deze haal je zelf op of laat je bezorgen.

 

Duurzame visserij

Duurzame visserij,

We werken samen met visser Hendrik Kramer uit Urk. Ze zijn pionier in duurzame visserij. Zijn Urker kotter is niet alleen duurzaam op het gebied van energiegebruik, maar vermindert drastisch de bijvangst, dankzij moderne technologie. En met speciale netten zwemmen nog te kleine vissen, direct weer terug in zee. Een groot deel van de vis wordt door deze duurzame kotter gevangen.

Maar ook bij de inkoop bij andere bedrijven, staat duurzaamheid hoog in het vaandel."

RESERVEREN

Reserveren kan via de site of telefonisch:
038-785 99 47 of 06-454 19 204

Geopend van wo t/m zo van 17.00 - 22.00 uur

Vanaf 1 november gaan we ook open voor de lunch.

Eigen verpakking welkom!

We dragen graag ons steentje bij aan minder afval. Neem daarom gerust je eigen bakjes mee om jouw portie verse vis of maaltijd. Kom je met je eigen verpakking, dan krijg je altijd een leuk extraatje van ons.

Reserveer jouw vis

Onze kotter houdt ons op de hoogte van de vis die ze vangen. Via onze socials delen we wanneer welke vis arriveert. Wil jij zeker zijn van jouw portie verse vis? Reserveer dan alvast via info@saltyseafood.nl

CONTACT

Grote Markt 3, 8011 LV Zwolle
bel +31.(0) 38 785 9947
mail: info@SALTYSEAFOOD.nl
Scroll to Top